نودل تايلندييکي از غذاهاي رژيم ديگر، نودل تايلندي است. براي تهيه اين غذا ابتدا جوانه ماش را در کمي روغن زيتون تفت دهيد. سپس فلفل دلمههاي زرد و قرمز را به آن اضافه کنيد و باز تفت دهيد. سپس مقداري سس سويا و سير داغ به مخلوط اضافه کنيد در ادامه تهيه نودل تايلندي، نصف سينه مرغ را که از قبل پختهايد را روي حرارت قرار دهيد تا گريل شود. نودل را جداگانه در آب بيندازيد تا باز و کمي نرم شود. سپس آن را آبکش کنيد. تابه را روي حرارت زياد گذاشته و نودل ها را درون تابه بيندازيد. سپس مخلوط جوانه را اضافه کنيد و مجدداً تفت دهيد تا جايي که نودلها برشته شوند. |
درباره این سایت